Platon în scaunul cu rotile după 14 februarie: Ne-am distrat cu băieții din celulă!

r4eytru87.jpg

Azi, 15 februarie, Veaceslav Platon a fost adus în scaun cu rotile la ședința de judecată. Procurorul Andrei Băieșu a menționat că Veaceslav Platon a susținut că nu se simte bine, acuzând dureri în regiunea dorsală, necunoscând detalii în legătură cu declarațiile făcute de inculpat.

Jurnaliștii de la Ziarul de Gardă au încercat să afle cauza stării de sănătate în care s-a pomenit raiderul nr 1 din CSI. Mergând în penitenciarul în care stă cazat Platon, reporterul sub acoperire a discutat cu unul din colegii săi de celulă. Prezentăm discuția scurtă care a avut loc:

– Ne puteți spune ce s-a întâmplat cu colegul dvs? Vrem să știm de ce s-a prezentat azi la ședința de judecată în scaunul cu rotile?

La care Vova (îi vom păstra indentitatea) răspunde râzînd:

– Ieri am organizat cu băieții din celulă 14 februarie. Am tras la sorți și-o nimerit că noi să-l trăsnim pe el… I-o fost cam dureros și azi dimineață se simțea foarte prost. Pațanii o trebuit să cheme medicul de gardă, da lui Slavic i-o fost rușine să-i spună ce-o pățit. 

Precizăm că la ședința de judecată nu au fost prezenți avocații învinuitului, instanța decizând aplicarea unei amende judiciare.

Reclame