Indienii au inventat uleiul care îți recapăta virginitatea!

kjilygoui

REVOLUȚIE ÎN MEDICINĂ! De data asta pe continentul asiatic, unde indienii au inventat o substanță miraculoasă care poate recăpăta virginitatea femeilor fără intervenție chirugicală.

Uleiul se produce din plante rare care cresc la poalele muntelui Kiu4de3rfrt7fe din India. Plantele se amestecă cu urină de rinocer și untură de zebră. Compoziția obținută este supusă razelor ultraviolete timp de 35 de zile, însă medicamentul nu-și face efectul fără a fi citită o vrajă veche de 4000 de ani în limba hindusă.

Dacă nu va exista o descoperire mai remarcabilă ca Uleiul Virginității, atunci această invenție neobișnuită se va bucura de Premiul Nobil în medicină pentru 2017. Americanii nu se lasă mai prejos și promit că pînă în 2018 vor inventa uleiul care împedică creșterea părului în regiunea vaginală. Să vedem dacă vor reuși!

Pînă atunci, Ministerul Sănătății din Republica Moldova precizează că uleiul indienilor va ajunge în farmaciile din Chișinău începînd cu data de 8 martie și va costa 220 de euro.

Reclame