Trump îi propune lui Putin: SUA e gata să retrocedeze Alaska Rusiei. Ce îi cere în schimb?!

rfw46y.jpg

Noul Președinte al Statelor Unite și-a început mandatul în forță. Trump vrea să schimbe radical relațiile dintre SUA și Federația Rusă! În acest sens, i-a făcut Președintelui Putin o ofertă geopolitică care poate schimba istoria secolului XXI.

„America a cumpărat Alaska de la Imperiul Rus în 1867 la prețul de 700 milioane de dolari. Pe atunci Rusia se afla într-o criza economica severă și a vindut acest teritoriu pentru ca avea nevoie urgentă de acei bani. Acum, la un secol și jumate depărtare, dacă Moscova dorește Alaska înapoi, eu, Dondal J. Trump, sunt gată s-o retrocedez statului rus. Printr-o simplă semnatura de a mea, Alaska poate redeveni pământ rusesc! Însă pentru asta am trei condiții: Domnul Putin trebuie să renunțe la Crimeea, să accepte intrarea Ucrainei în NATO și ultima, să-și distruga 5 din cele 10 rachete nucleare pe care le deține Armata Rusă în prezent”, a declarat râzând Trump în direct la Fox News Channel.

Asteptăm să vedem ce decizie va lua V. Putin – va accepta sau va refuza propunerea îndrăzneață a președintelui american?!

Reclame