De 23 februarie, stocurile de ciorapi și chiloți s-au epuizat!

23februarie-1616
23 februarie nu mai este ce a fost acum 25 ani. Cu toate acestea, unele gospodine au ținut să-și felicite bărbații cu ocazia „zilei bărbatului”. De dimineață, mii de femei s-au îmbulzit la Piața Centrală și alte piețe, de unde au cumpărat tradiționalele cadouri pentru iubiții lor: ciorapi și chiloți! Cele mai ingenioase femei au adăugat la cadou și celebrul troinoi, folosit de cei mai tradiționaliști bărbați ca loțiune după bărbierit.

Reporterii MoldovanDream au mers la Piața Centrală. Mai multe doamne au oferit interviuri.

O femeie care cumpăra cadou: „În sfârit bărbatul meu va purta chiloți noi. Cei de anul trecut s-au rupt. E ziua lor, nu pot să nu-l i-au în seamă.”

Altă femeie: „De la mama știu că azi trebuie de ținut bărbatul pe palme. L-am alintat de dimineață cu un mic dejun delicios. Seara vreau să-i fac altă surpriză. Nu am putut să trec de tradiționalii colțuni și chiloți.”

Femeie nemulțumită: „Din păcate anul ăsta al meu va rămâne fără cadou. Gata, s-au cumpărat toți colțunii și chiloții. Văd amuș poate un troinoi să găsesc pe la vreo farmacie… Of, șini la naiba o mai scos și sărbătoarea asta…”

De 23 februarie a primit felicitări și președintele Dodon. Prima Doamnă a Republicii Moldova a postat pe o rețea de socializare un mesaj dedicat lui în special și tuturor bărbaților în general. 23 februarie se serbează anual în fiecare joie de 23 februarie.

Reclame

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s