Nou protest la Chișinău! Năstase a vrut să încercuiască Parlamentul, dar nu a avut cu cine! Usatâi: ребята, делайте пожалуйста репосты!

mai-mare
Platforma DA, PAS, PLDM și Partidul Nostru al balabolului au anunțat pentru azi un protest de amploare împotriva guvernării. Inspirați de români, cu steagul Republicii Moldova în mâini, cu gândul la funcții, Andrei Năstase a ieșit în fața celor 30 de protestatari și a declarat că dacă erau 30 de mii, încercuiau și Parlamentul!

„Fraților, suntem azi 30 de oameni, cei mai cu demnitate și cei care luptă pentru adevăr. Dacă eram 30 de mii, încercuiam Parlamentul și Guvernul. Dar nu e pe asta. Și singur curând când voi rămâne, voi lupta. Cu ață albă, dar tot voi înconjura Parlamentul.”, a declarat emoționat Năstase.

Pentru a demonstra că este alături de popor și protestează chiar fiind la Moscova într-o saună finlandeză, membrii Partidului Nostru au instalat un ecran LED prin care se transmitea prin skype, scandările lui Renato Usatâi: ребятя, делайте пожалуйста репосты!

Marea absentă de la protest a fost Maia Sandu, care a transmis prin membrul său de partid prezent la datorie că Moldova #maiareoșansă.

Știrea se actualizează…

Reclame

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s