Protest la Piața Centrală: NU aparatelor de casă! Manifestanții scandează numărul Antihristului

dferftre

Mai mulți comercianți de la Piața Centrală protestează neorganizați de nici un partid politic în fața Parlamentului. Vânzătorii sunt foarte nemulțumiți de faptul că autoritățle vor să modernizeze Piața Centrală și să-i oblige pe vânzători să elibereze cumpărătorilor cecuri.

Vînzătorii susțin că așa au apucat să facă comerț de la bunicii lor și vor tot așa să facă comerț și nepoții lor. Mai mult, aceștia au explicat că aparatele de casă moderne scanează defapt numărul răului.

Vânzătoare specialistă în codurile de bară: „Voi aveți idee ce înseamnă aceste coduri de bară? Ia-n să numărați cifrele de sub ele, sunt 13, numărul dracului. Dar aceste liniuțe înseamnă 666, numărul antihristului. Nu mă obligați să promovez necredința”.

Alți vînzători susțin că dacă Piața Centrală se va moderniza, nu vor mai putea amăgi la cântar și nu vor putea vinde marfă de contrabandă.

„De asta se cheamă piață, ca să te târguiești, mai amăgești la cântar, mai vinzi niște marfă de contrabandă, dar ce să-i facem? Așa se face un ban gămadă”, a punctat vânzătorul iritat.

Într-un comunicat de presă, vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, a menționat că dacă nu se vor îndeplini cerințele vânzătorilor sau dacă se va încerca în continuare să se modernizeze Piața Centrală, atunci Platforma DA va instala corturi goale în PMAN.

Reclame