PPDA e împotriva proiectului PRIMA CASA. Andrei Năstase: Eu sunt contra! Am deja 10 case, ce-mi mai trebuie încă una?

igytfdrtuy

S-a creat așa un trend în politica din Moldova, tot ce propune PD sau Plaha este automat respins de restul partidelor. Spre exemplu s-a propus ca deputații să nu mai fie aleși pe liste de partid, ci sa fie aleși câte un deputat din fiecare raion, deodată Maia, Năstase și Dodon au atacat ideea. De ce? Pentru ca a propus-o Plahotniuc, evident. 

Azi Premeirul Filip a făcut un brifing de presă unde a declarat că din aprilie Guvernul vrea să pună în aplicare programul PRIMA CASA. Asta presupune că statul să ajute tinerii să cumpere apartamente în credit cu o dabândă mai mică, nu așa cum băncile comeriale dau credite în prezent cu procent mare. Trebuie de convenit bine programul cu FMI și pe urma va fi dat start proiectului, a zis premierul.

Drept răspuns, liderul corturilor goale din Piața Marii Adunări Naționale a atacat programul propus de Filip. Pentru că Pavel Filip este din Partidul Democrat! „Eu sunt contra! Am deja 10 case, ce-mi mai trebuie înca una?” – a declarat Adrei Năstase în direct la Jurnal TV. Liderul Platformei DA spune că trebuie să facem din nu proteste, să ieșim în stradă și să dăm jos Guvernul lui Plahotniuc. Altă soluție nu există!

Igor Dondon și Maia Sandu încă n-au dat nici o reacție.

Reclame