Johy Davis, zis și „Regele Muligambiei”, se implică în politică! Johy: îmi place de Maia Sandu!

maiușka.jpg

Extravagantul interpret a făcut anunțul pe o rețea de socializare, spunând că după ce a cunoscut succesul ca model și interpret, a venit timpul să pună umărul la dezvoltarea țării alături de echipa Maiei Sandu.

„Mi se spune așa din cauza că fac unele chestii mai extravagante, am unele scene mai neobișnuite și mă îmbrac neobișnuit și, totodată, fac și niște poze neobișnuite. Pentru că sunt neobișnuit, am ales să ader la PAS-ul Maiei Sandu, care la fel este neobișnuită. Cred că am foarte multe lucruri în comun cu doamna Maia Sandu. Din cauza că sunt neobișnuit mă numesc regele muligambiei, dar pentru mine asta nu contează deloc. Voi demonstra cu ajutorul Maiei Sandu că sunt cel mai bun și în politică. Nu disperați și nu plecați din țară dragi tineri, cu Johy Davis și Maia Sandu mai aveți și voi o șansă!”, a spus interpretul-politician.

Dan Perciun, președintele echipei de tineret PAS, a declarat că se mândrește cu faptul că Johy Davis va face parte din echipa Maiei Sandu și că acesta va fi responsabil de domeniul culturii în cadrul PAS Youth, organizația de tineret a Partidului Acțiune și Solidaritate.

Reclame