Klaus Iohannis: moldovenii care la recensământ au declarat că vorbesc limba moldovenească, vor fi lipsiți de cetățenia României!

EU Summit in Belgium
Mii de tunete și fulgere a aruncat astăzi președintele României, Klaus Iohannis, după ce acesta a văzut datele recensământului populației din Republica Moldova. În pofida a miliardelor de lei investite de Guvernul României în diverse proiecte din țara noastră, în pofida susținerii parcursului european al țării noastre, circa 53% din moldoveni au declarat la recensământ că limba vorbită de ei este limba moldovenească. Mai mult decât atât, circa 75% se consideră moldoveni și doar 7% din populație s-au identificat ca fiind români.

„S-au identificat că sunt moldoveni? Foarte bine! Să fie lipsiți de cetățenia României! Domnul președinte Traian Băsescu a fost un populist și a acordat cetățenia României tuturor mancurților din Republica Moldova. Chiar și cei născuți în Siberia, au putut primi cetățenia țării noastre. Dar unde este respectul? Unde este recunoștința? Rușine celor care au cetățenia României în buzunar și-l țin pe Putin la icoană!”, a declarat furios Klaus Iohannis.

Totuși Iohannis vrea să le dea o șansă moldovenilor moldovenizați. Iar ca să fie iertați și să rămână în continuare cu cetățenia României, moldovenii sunt așteptați la toate ambasadele României cu drapelul României și să cânte în voce tare „Noi suntem români, noi suntem români!”.

Drept replică, Igor Dodon a spus că moldovenii sunt un popor deștept și pragmatic, i-au bani de la toți, dar merg ferm spre o uniune vamală cu Rusia, pentru că moldovenii nu sunt români.
Reclame

22 de gânduri despre &8222;Klaus Iohannis: moldovenii care la recensământ au declarat că vorbesc limba moldovenească, vor fi lipsiți de cetățenia României!&8221;

  1. Eu si familia mea,D-le președinte,in timpul chestionării am răspuns ca suntem romani si vorbim limba romană,așa au răspuns toate cunoștințele mele,eu nu cred nici o iotă din acest recensăminte nu degeaba au tergiversat tocmai trei ani rezultatul,așa le-au trucat de frumos ca si alegerile prezidențiale in R.Moldova

 1. demult trebuia de filtrat toți cei cu cetățenie romînă pentru că moldovanu nu este de crezut…el doar știe a se folosi de privilegii dar în inimă nu are nimic, ei sunt minciunoși și lași, știu numai a stoarce foloase.

  1. DUMITRU, PĂDURE FARA USCĂTURI, NU EXISTA !!!
   RECENSĂMÂNTUL ABFOST FRAUDAT, LA FEL CA SI ALEGERILE PREZIDETIALE ALE RM!
   IN PERJOADA RECENSĂMÂNTULUI IN BLOCUL UNDE LOCUIM, NU A FOST NIMENI …, AM SUNAT SI LA AMBASADA ROMÂNIEI CA SA DECLAR CA SUNT ROMÂNCA SI CA MA CONSIDER ROMÂNCA , LA FEL CA ȘI TOATĂ FAMILIA MEA!!!
   NU SUNT ADEVĂRATE DATELE RECENSAMANTULUI, AU FURAT BANII, PRIN SCHEME HOTESTI, AU TĂCUT CA NIȘTE NEMERNICI , IAR DATELE AU FOST PUBLICATE ABEA ACUMA…
   NU CRED CA SUNTETJ MAI ROMAN DECAT MINE , NU CRED
   CA IUBIȚI ROMANIA MAI MULT DECAT MINE, NU CRED CA ATI PLÂNS PENTRU ROMANIA , NU CRED CA ATI FOST VREODATĂ PORECLIT CA TATAL MEU ,”ROMANUL”!!!
   AM FOST CRESCUȚI CU DOINA LUI M. EMINESCU, CU OPERELE MARILOR POEȚI SI PROZATORI CA G. COȘBUC, M. RĂDULESCU ,M. SADOVEANU SI M.A. TATAL MEU MEREU IL AVEA LA REVERUL JACHETEI PE MARELE POET ROMAN M. EMINESCU !!!
   CAND AM TRECUT PRIMA DATA HOTARUL SI AM VIZITAT ROMANIA, NE-AM OPRIT SA ADMIRAM PEISAJUL, AM CUPRINS UN COPAC SI PLÂNGEAM IN HOHOTE!!!
   UN POLIȚIST MA ÎNTREBA DE CE PLÂNG, CA NU NE PEDEPSEȘTE CA NU AM ÎNCĂLCAT REGULILE DE CIRCULAȚIE, IAR EU I-AM SPUS CA PLÂNG DE FERICIRE, CA AM TRECUT HOTARUL , CA M-AM CONTOPIT CU TARA MAMA!!!
   REGRET OFENSA LA ADRESA TUTUROR MOLDOVENILOR , ADUSA DE D-RA…
   DACA ATI STI CATI PATRIOȚI ADEVARATI ROMANI SUNT IN RM !!! ROMANIA , TARA MAMA, TE IUBESC!!!!!!!!!

 2. Se pare ca am primit ordin de la uE sa ne unim ! Daca Ucraina a esuat acum e rândul nostru ! Vreu din tot sufletul ,ca orice român să ne unim dar din păcate suntem folosiți de alții in alte scopuri ! Dacă greșesc să-mi fie cu iertare !

 3. Domnule Iohannis, ați susținut un candidat al „ciumei roșii” la alegerile prezidențiale din 2009. Sunteți mancurt? În calitate de președinte al României erați dator cu o replică la afirmațiile ambasadorului SUA la Chișinău din vara trecută și nu ați făcut-o. Sunteți trădător ?

 4. Orice lovitură dată în moldoveni, oricât de mancurți nu ar fi ei, este o minge ridicată la fileu Rusiei. O astfel de politică nu face decât să contribuie și mai mult la întărirea poziției rusești la granițele României și în final la ridicarea unei noi cortine de fer. Probabil aceasta se urmărește. Grav e nu pentru Basarabia, ea este obișnuită, grav e pentru România.

 5. Familia mea nu fost întrebata sau nu a îndeplinit nici o ancheta de recensămint. Atunci cum nea numărat ei? Cine a îndeplinit ancheta in locul nostru?

  1. Acest articol ma tem ca este o gluma de 1 aprilie. In privinta complectarii anchetei, mai corect chestionarului,
   fara consentamintul D-voastra nimeni nu o poate complecta. Acolo se pune semnatura personala. Pe mine nimeni nu ma cautat, singura am cautat persoana care se ocupa cu asta.

 6. Pe mine nu ma antrebat nimeni,anchetele au fost îndeplinite de primarii.La noi an Basarabia este numai hoție si fals.EU SANT ROMÂN,si punctum!

  1. Recesamintul ca sa nu fie fraudat trebue sa fie facut de catre Romaniea ori la punctele vamale in Romaniea. Eu si familiea mea suntem ROMINI si tare dorim unirea cu ROMANIEA MAMA

 7. eu as propune Romaniei: fiecare cetatean are cota lui valoarica de pamant. Astfel Romania cred ca are cifra cati moldoveni au redobandit cetatenia RO si cati inca vor. RO sa ceara teritoril (cota valorica) din Moldova a acestor cetateni. Ma credeti ca jumatate din teritoriul Moldovei se uneste cu RO automat? fara sa-l mai intrebe pe Dodon. Cind au venit cu recensamantul (o fetita) a indeplinit toate punctele cu creionul si cand a ajuns la punctul cu cetatenia singura a inceput sa scrie „mol”, am intrerupt-o si i-am zis ca noi santem romani – fapt de care ea s-a mirat foarte mult. Cred ca noi am fost unicii romani din lista ei.

 8. Articolul contine doar minciuni obosite: presedintele Romaniei nu a declarat niciodata asemenea lucruri, toti romanii din Romania sunt si vor fi alaturi de cei pe care ii considera frati de suflet, in frunte cu presedintele.

 9. Toti care au cetatenie romini trebue sa fie constienti si sa duca raspundere in fata lejii pentru ca depus juramintul TERII SI POPORULUI ROMANESC si trebue sa mearga inainte spre unirea ROMANIEI MARI

 10. Toti care au cetatenie romina trebue sa fie constienti si sa duca raspundere in fata lejii pentru ca depus juramintul TERII SI POPORULUI ROMANESC si trebue sa mearga inainte spre unirea ROMANIEI MARI

 11. Recesamintul ca sa nu fie fraudat trebue sa fie facut de catre Romaniea ori la punctele vamale in Romaniea. Eu si familiea mea suntem ROMINI si tare dorim unirea cu ROMANIEA MAMA

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s