Ieri Dodon a semnat un Acord cu Uniunea Euroasiatică, azi exporturile Moldovei în Rusia s-au triplat!

r345.jpg

Președintele Dodon a semnat un Acord cu Uniunea Euroasiatică, sau Uniunea Vamală, sau Uniunea lui Putin. Imediat după acest acord, exporturile în Federația Rusă s-au triplat. Astfel, dacă ieri în Federația Rusă au plecat 100 de moldoveni, azi deja peste 300 de moldoveni au plecat la Moscova!

Președintele Dodon este însă optimist și convins că exporturile, sau mai corect, exodul moldovenilor în Federația Rusă va continua și va fi într-o continuă creștere!

„În Europa nu mai este de lucru, toată lumea fuge de acolo că sunt numai homosexuali și musulmani peste tot. În curând Europa va fi condusă de sirienii imigranți. Federația Rusă se dezvoltă, oamenii au de lucru acolo și salariile sunt mari. Președintele Putin mi-a promis că moldovenii cu deport vor putea pleca în continuare în Rusia, trebuie doar să se pună la evidența FSB. Totul va fi bine, Acordul cu UE este bun!”, a declarat Președintele Igor Dodon.

Amintim că Moldova are un Acord cu Uniunea Europeană și altul cu Uniunea Euroasiatică. Fostul Guvernator al BNM, Dorin Drăguțanu, a declarat că este foarte bine că țara noastră are două acorduri, deoarece în caz că se strică unul, rămânem cu altul!

Reclame