Oazu Nantoi, consilier municipal: linia galbenă indică calea spre sediul PAS!

oazik.jpg

De curând o linie galbenă și-a făcut apariția pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Pe internet a început o adevărată dezbatere publică. Internauții nu au înțeles din prima semnificația liniei galbene. Cel care a venit din nou cu adevărul, a fost expertul în problema Transnistriană, politologul, analistul politic, comentatorul, consilierul Maiei Sandu, expertul economic și vicepreședintele PPEM, parașutistul Oazu Nantoi. Acesta a făcut o postare pe facebook și a pus punct dezbaterilor!

„Eu personal am insistat să fie instalată o linie galbenă pe trotuare. Una, ca va fi pistă pentru biciclete, a doua, va indica sediul PAS. Doamna Maia Sandu nu are bani de pliante și televiziuni, așa că dacă vreți să aderați la PAS, urmați linia galbenă! Noi #maiavemoșansă.”, se spune în mesajul analistului.

Pentru a instala linia galbenă, au votat consilierii municipali din partea Partidului Nostru condus de Usatâi, PLDM, PAS și cei ai Platformei DA. Consilierii socialiști și liberali au votat împotrivă. Legea însă îl obligă pe primarul Chirtoacă să adopte toate hotărârile votate de Consiliul Municipal Chișinău.

Reclame