Ion Ceban rupe tăcerea și spune de ce a renunțat PSRM la referendumul pentru demiterea lui Chirtoacă!

17799404_1470414479656679_3457238097490314610_n
Ion Ceban declara acum câteva săptămâni că este decis să-l demită pe Dorin Chirtoacă. Principalul motiv ar fi că edilul a procurat locomotivele pentru viitorul metrou de la Chișinău din București, dar nu de la ruși. Ceban spune că câțiva investitori ruși erau gata să ofere o locomotivă de metrou gratis, la fiecare a treia procurată de Primăria Municipiului Chișinău.

Totuși, Ion Ceban și-a schimbat radical părerea și a anunțat azi că referendumul pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă nu va avea loc! Decizia lui Ceban vine după o vizită a beciurilor subterane de la Cricova.

„Dragi chișinăuieni, referendumul pentru demiterea lui Chirtoacă nu va avea loc! La Cricova s-a întâmplat o minune. Chipul lui Dorin a apărut pe harta Moldovei Mari! Asta înseamnă că vrem sau nu, el este Alesul, el este Unsul Lui Dumnezeu! Primarul a fost demis, trăiască Dorin Chirtoacă!”, a scris Ceban.

Drept replică, Dorin Chirtoacă a declarat că după ce va deveni Președintele Republicii Moldova, într-adevăr va face Moldova Mare, după ce ne vom uni cu Patria Mamă – ROMÂNIA!

Harta Moldovei Mari pe care a apărut chipul lui Dorin Chirtoacă va fi expusă la Catedrala Mântuitorului din centrul Chișinăului.

Reclame

Scrie un comentariu:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s