Bahar susține votul #uninominal

frew5t.png

Câteva mii de moldoveni s-au îmbulzit, astăzi, în centru comercial MallDova din capitală, ca să vadă pe viu un star de cinema din Turcia. Este vorba despre #Bahar, personajul principal din serialul „Viață Furată”, difuzat de Canal 2.

Frumoasa şatenă cu ochii verzi a apărut în scenă într-o rochie florată şi cu un zâmbet larg deschis. În secunda doi, sute de moldoveni şi-au scos telefoanele pentru a face poze şi video. La eveniment s-au adunat și mulți jurnaliști, iar unul mai tupeist a întrebat-o ce părere are ea despre votul uninominal? La care actrița a răspuns:

„Înainte ca să vin aici, în Moldova, m-am informat despre problemele care se discută la moment în țara voastră și am văzut pe facebook că mulți susțin votul uninominal, în timp ce alții îl critică. Eu personal, la fel ca Zinaida Julea și Adriana Ochișanu, cred că e mai bine ca deputații să fie aleși direct de cetățeni, decât să fie votați pe liste de partid. Sper să nu zică cineva că am fost cumpărată de Plahotniuc”, a declarat în glumă Bahar.

fr4w5.jpg

Întâlnirea a fost atât de emotivă încât a provocat și lacrimi de bucurie.

Reclame

Un gând despre &8222;Bahar susține votul #uninominal&8221;

Comentariile nu sunt permise.