CNA solicită de urgență Ministerului Construcțiilor să fie ridicat un nou sediu: Criză, domnilor! Nu mai avem locuri goale în celule

rfew45t.jpg

După o iarnă de odihnă, primavara aceasta mascații de la CNA s-au apucat în forță să aresteze politicieni, birocrați și oameni de afaceri cu schelete în dulap. Toate bune și frumoase parcă, dar a apărut o problemă, angajații structurii de forță se plâng că s-au umplut toate celule de detenție preventivă.

„E strigător la cer! Nu mai putem lucra în așa hal, uitați-vă ce se face aici… parcă suntem în rutieră! Nici n-ai unde face un pas. Cerem Executivului să pună prioritar pe ordinea de zi construcția unui nou sediu pentru Centrul Național Anticorupție” – a declarat purtătoarea de cuvânt CNA, Angela Starinschi.

Pe de altă parte, politicienii de opoziție sunt împotrivă. „Avem probleme mai stringente acum, hai să ne lămurim cu ordinea în oraș, pe urmă mai vedem dacă vor rămâne bani în bugetul de stat pentru construcția unei noi clădiri a CNA. Poate că nici nu trebuie” – a declarat la Jurnal TV, Andrei Năstase, finul oligarhului Victor Țopa.

Amintim că, într-un live pe facebook, Renato Usatîi a propus ca în genere CNA să fie desființat.

Reclame