Record de participanti la sondajul finanțat de Soros. AU FOST 101%! Barbăroșie: Noi putem mai mult!

frew4.png

Ultimele sondaje de opinie arată ca din 100% a cetățenilor Republicii Moldova, aproximativ 101% nu au încredere în sondaje. Și cifrele trebuie luate în serios!

Noi am mers în stradă să identificam care sunt cauzele? VoxPopuli: Întrebarea pusă oamenilor și femeilor a fost: De ce nu aveți încredere în cercetările sociologice făcute în Moldova? Iată ce răspunsuri am primit:

„Eu am 58 de ani și toată viața am trăit în Moldova. Niciodată nimeni nu ni-o propus să particip la vreun sondaj. Deci cine sunt oamenii care figurează în cifrele prezentate la televizor”, se întreabă retoric domnul Ion din Chișinău, sectorul Botanica.

Alt cetățean, mai tânăr, ne-a răspuns scurt: „Cine dă bani tot acela e pe primul loc în toate sondajele. Nu mă luați voi pe mine cu de aiestea…”

Amintim că, astăzi au fost prezentate rezultatele BOB-ului aprilie, 2017. Sondajul a fost desenat de către Regele sociologiei aplicate din Moldova, Arcadie fără Barbăroșie. La una din întrebările sale, toate cifrele adunate la un loc au dat 101%. Care e secretul, doar el și Soros finanțatorul știu.

Reclame