Sirienii l-au clonat pe Igor Dodon!

dodon_clon.jpg

Sirienii nu au abandonat ideea de a coloniza Republica Moldova! Cei 30 000 de sirieni ai Maiei Sandu s-au reunit la primul lor forum civic, unde au donat fiecare cât au putut pentru a plăti cei mai buni medici din lume care l-au clonat pe Igor Dodon, Președintele Republicii Moldova!

Astfel, sirienii vor ca la următoarele alegeri prezidențiale din Republica Moldova să înscrie și candidatura clonei lor, care vedem că seamănă izbitor de mult cu președintele nostru, doar că are barbă. În caz de victorie, clona lui Dodon va semna un decret prin care va permite celor 30 000 de sirieni să vină pe pământul moldovenesc și să înființeze prima așezare siriană.

Sirienii au renunțat să o mai susțină pe Maia Sandu după ce aceasta a pierdut orice șansă de a deveni vreodată președinta Republicii Moldova.

Între timp, Serviciul Protecție și Pază de Stat a luat măsuri de siguranță pentru ca nu cumva cineva să-l fure pe Dodon și să-l înlocuiască cu clona sirienilor. În acest sens, boxerul rus, Nikolai Valuev, a fost angajat ca paza de corp a lui Dodon.

Reclame