Maia Sandu: De fiecare dată când se reține un zbor, atunci pe undeva se votează vreun proiect de lege!

gtr.jpg

Maia Sandu se face luntre și punte în capitala Poloniei și-l acuză pe Plahotniuc pentru faptul că acesta ar fi cumpărat LOT-Polish Airlines, special pentru a anula azi zborul ei spre Chișinău!

Purtătoarea de gură a PAS-ului, Natalia Morari, a confirmat acest lucru pe facebook. Morari a declarat că va acționa în judecată compania aeriană poloneză.

„Plaha își face jocul, din nou! Special l-a invitat pe Principele Monacului, Premierul Turciei, Regina Angliei și Șahul Arabiei Saudite, pentru a ne bloca pe mine și Maia Sandu în acest aeroport. Plahotniuc a mers mai departe și a cumpărat și compania LOT-Polish Airlines, pentru a fi sigur că eu cu Maia Sandu nu vom putea ajunge azi acasă la ora 15:00.”

De cealaltă parte, concubinul Maiei Sandu, Renato Usatâi, a scris la fel un status pe facebook prin care a confirmat că anularea zborurilor în Europa este strâns legată de activitatea Parlamentului de la Chișinău.

Purtătoarea de gură, Natalia Morari, a declarat că Usatâi și Maia vor ajunge totuși la Chișinău cu o motocicletă de tip Ural.

Reclame