Cătălin Josan: Plaha a cumpărat juriul de la Eurovision! Băieții de la SunStroke Project au cântat prost și nu trebuiau să treacă în finală

frew25

Atacurile interpretului Cătălin Josan nu se opresc! După ce i-a acuzat pe băieții de la O-Zone că s-au reunit pentru că Plahotniuc le-a dat bani, acum îi acuză pe reprezentanții Moldovei la Eurovision că au ajuns în finală tot datorită lui Plahotniuc. 

„Plaha a cumpărat juriul de la Eurovision! Băieții de la SunStroke project au cântat prost și nu trebuiau să treacă în finală. Concursul muzical european din acest an se desfășoară la Kiev, și cine conduce Ucraina? Domnul Porosenko, prietenul lui Plahotniuc. Acum cred că la toată lumea îi este clar ce s-a întâmplat”, a declarat furios Cătălin Josan în direct la Jurnal TV.

Fiind contactați telefonic, cei de la SunStroke Project au spus că acuzațiile lui Josan sunt niște aberații: „În loc să fie solidar cu noi și să ne susțină în marea finală din 13 mai, Cătălin se joacă de-a politica. Ne pare rău pentru el și sperăm că își va cere scuze public”. 

Reclame