SunStroke au obținut succesul datorită că s-au izbăvit de Pasha Parfeni: Dacă ramîneam cu el nu luam locul 3 la Eurovision, ci era să cântăm la protest „Arde curu” în fața Parlamentului

frgew.jpg

Republica Moldova a făcut istorie în acest an la Eurovision, luând locul trei la cel mai mare concurs muzical din Europa. Și asta datorită talentului și muncii băieților de la SunStroke Project. Bravo!!! În paralel, fostul lor coleg de trupă, Pasha Parfeni, azi animează prostimea adunată la un un flashmob împotriva dreptului cetățenilor de ași alege prin vot direct deputații.

Întrebați fiind ce părere au despre Pasha, cei de la Sunstroke au declarat scurt: Dacă ramîneam cu el nu mai luam locul 3 la Eurovision, ci era să cântăm și noi azi la protest „Arde curu” în fața Parlamentului. Vai de capu lui! 

Păcat că în Moldova lucrurile stau altfel… În timp ce oamenilor adunați la flashmob, Pasha le spune că el are demnitate și nu cântă pentru politicieni, în curând acest clovn stradal va cânta pentru banii murdari ai lui Renato Usatâi și Grigore Caramalac, la Bălți.

Mai mult ca atât, uniunea artiștilor din spațiul Carpato-Danubiano-Pontic a decis prin vot unanim să-i retragă lui Pasha titlul de artist. O altă lovitură pentru el vine de la Bruxelles, conducerea Eurovision i-a interzis pe viață lui Parfeny să mai participe la acest mare concurs de talente european. Politica strică artiștii.

Reclame