Natalia Morari: nu cred în teorii ale conspirației, dar ploaia de ieri nu a fost întâmplătoare!

gttr5i75

Jurnalista independentă, de la postul de televiziune controlat de Chiril Lucinschi, sare din nou la gâtul lui Plahotniuc, aducându-i una din cele mai grave acuzații din ultimii ani. Natalia Morari, după protestul eșuat, a declarat că ploaia de ieri ar fi opera lui Plaha.

„Nu cred în teorii ale conspirației, dar să fim serioși oameni buni. Ieri ploaie și vijelie, azi soare strălucitor. Desigur că unii ar spune că așa e natura, dar nu este așa. Vă spun eu! Sunt jurnalistă independentă și cât am lucrat la Moscova am aflat că antenele Haarp din SUA controlează vremea. Plahotniuc s-a temut că noi ieri vom fi 1 000 de oameni și a achitat americanilor 10 miliarde de dolari, pentru ca să plouă și să fie frig. Dar chiar și așa, noi am reușit să fim 856 de oameni! 856 de oameni am spus NU dreptului cetățenilor de a vota direct deputații. Noi vrem listă de partid! Pentru că pe listă de partid pot ajunge chiar și eu în Parlament”, se spune în postarea Nataliei Morari.

În replică, Ambasada SUA de la Chișinău a declarat că Natalia Morari a lucrat prea mult pentru televiziunea lui Putin și că s-a dezichilibrat psihologic.

ADAUGĂ UN COMENTARIU.

Reclame