Grigore Petrenco din nou în PAS cu Maia Sandu. Va participa la marșul homosexualilor!

htr.png

Curentul protestar din Republica Moldova nu are doar interese politice. După cum ne putem convinge, tot acele partide și ONG-uri care au participat la protestul Maiei Sandu, acum susțin marșul LGBT de mâine. Nu în zadar se spune că între sex și politică există o legătură foarte strânsă!

Omul de rând ajunge la conculuzia că în Moldova minoritățile sexuale își fac partide, și luptând cu Plahotniuc vor să ajungă în Parlament. Iar Biserica condamnă vehement promovarea desfrânării în societate!

g5r.jpg

Coincidență sau nu, marșul homosexualilor este suținut masiv nu doar de partidul lui Petrenko, dar și de partidul lui Renato Usatîi, politician care a fost văzut prin Moscova în mai multe localuri pentru gay.

t54e

Întrebarea finală este pentru femeia care nu știe de bărbat:

În campania electorală pentru alegerile prezinețiale 2016, comunitatea Lezibienilor, Gaylor, Bisexualilor și Transsexualilor (LGBT) au susținut-o masiv pe candidata PAS (video), acum ea va susține marșul lor? Este sau nu este Maia Sandu #FărăFrică, vom vedea mâine la marșul homosexualilor din Piața Marii Adunări Naționale. Ne vedem acolo!

Reclame