Moldova atacată din nou la CEDO: Sloganul „Fără Africă” este discriminatoriu!

FărăAfrică
Republica Moldova a fost atacată la CEDO de către Asociația Africanilor de Pretudineni (AAP), după ce ieri în centrul Chișinăului mai multe persoane au defilat și scandat un slogan discriminatoiu – Fără Africă. AAP au spus că cer de la statul moldovenesc despăgubiri morale în valoare de 1 miliard de euro.

pamfletOrganizatorii marșului de ieri, Dumitru Alaiba și Natalia Morari, au declarat că nu au de gând să renunțe și vor promova și organiza pe viitor astfel de acțiuni ce vor avea sloganul – Fără Africă și pătratul negru, ceea ce în viziunea AAP ar semnifica culoarea continentului African.

Întrebați ce părere au că Moldova va trebui să achite 1 miliard de euro despăgubiri la CEDO, Morari cât și Alaiba au declarat că dacă Filat a găsit și furat un miliard, acum se va mai găsi unul pentru africani.

AAP consideră că sunt ținta acestei campanii discriminatorie, pentru că anume din Africa vin cei mai mulți imigranți pe continentul European, iar imigranții sunt principala cauză a pierderii cursei prezidențiale de către Maia Sandu.

Reclame