ȘOC! În urma perchezițiilor la domiciliul lui Dumitru Alaiba, au fost depistate toate cele 300 de bastoane de cauciuc disparute în urma marșului LGBT!

pediși
Ieri MAI a trimis un comunicat de presă prin care a anunțat pierderea a 300 de bastoane de cauciuc după ciocnirea cu protestatarii LGBT. Pentru că marșul a fost asumat de către președintele consiliului de directori LGBT, Dumitru Alaiba, poliția capitalei a fost nevoită să-i percheziționeze domiciliul!pedikSurprinzător pentru mulți, în domiciliul lui Alaiba a fost găsit cunoscutul ANAList, Alexei Tulbure, un al membru activ al comunității LGBT. Pe lângă acesta, polițiștii au ridicat și 150 de bastoane. Alaiba și Tulbure au declarat că nu a fost nici un furt, ei crezând că bastoanele de cauciuc sunt un cadou din partea MAI pentru comunitatea pe care o reprezintă. Totuși cei doi și-au cerut scuze pentru situația confuză și au acceptat că vor achita o amendă în valoare de 215 unintăți convenționale și 69 de zile de lucru în folosul comunității LGBT.

Președintele consiliului de directori LGBT a menționat că zilele astea vor fi returnate și celelalte 150 de bastoane de cauciuc. Aceasta fiind depozitate la secretarul executiv al comunității. Alaiba a mai adăugat că intenționa să întoarcă bastoanele poliției. Întrebat din ce cauză acesta a declarat: Pentru că arde curu!

Meționăm că în conformitate cu Legea Contravențională, în Republica Moldova comerțul cu obiecte sexuale este restricționat persoanelor sub 18 ani.
Reclame