GREVĂ GENERALĂ! Profesorii din toată țara anunță un mare protest în susținerea Corinei Fusu: Vrem să rămână în fruntea Ministerului Educației

t4e6y

După ce Mihai Ghimpu, liderul PL, a anunțat că partidul lor se retrage de la guvernare din cauza că CNA l-a arestat pe Chirtoacă, azi Ministra Educației și-a depus mandatul. În rezultat, profesorii din toată țara amenință cu grevă generală!

„Noi suntem împotriva ca domana Fusu să plece de la Educație. Este cea mai bună ministră! Dacă ea va pleca din funcție, noi vom organiza o grevă generală care va dura 3 luni, de pe 1 iunie până pe 31 august. Vom veni în Piața Marii Adunări Naționale zi de zi cu sutele de mii. Determinarea noastră n-are limite!”, a declarat azi lidera grupului de inițiativă, Eduochia Plămadeală, profesoară de istorie, matematică, geografie și chimie în satul Dumbrăveni, raionul Soroca.

Corina Fusu a răspuns că rămâne fermă pe poziție și nici un fel de manifestație n-o va face să se răzgândească. „Dacă domnul Ghimpu a zis că PL pleacă în opoziție, atunci așa să fie. Mortul de la gropă nu se întoarce!”, a scris Corina Fusu pe pagina sa oficială de odnoklassniki.

PS. Elevii claselor a 12-lea din 756 de școli au anunțat că boicotează examenele de BAC în semn de solidaritate cu Corina Fusu: Noi nu cedăm!

Reclame