Valeriu Munteanu pleacă din Guvern! Oare cine va da drumul la broaștele țestoase anul acesta?

gvrt

Ministerul Mediului, Valeriu Munteanu a rămas în istorie după ce anul trecut a salvat o broască țestoasă. Povestea sa i-a cutremurat adânc pe moldovenii de pe ambele maluri ale Prutului. 

Incursiune: Domn’ Valeriu s-a trezit cu o țestoasă chiar pe biroul de serviciu. Reptila, care a fost găsită într-o parcare cu plată din capitală, se afla în mare pericol! Așa că misiunea de salvare n-a fost deloc ușoară… După ce au fost convocați de urgență toți specialiștii din cadrul ministerului, cu suportul partenerilor externi și a societății civile, broasca a fost dusă personal de ministru și eliberată într-un rîu cu apă cristalină din satul Colonița.

Cu părere de rău, azi Valeriu Munteanu a prezentat o scrisoare oficială Prim-ministrului Moldovei PRin care își prezintă demisia din funcția de conducător suprem al Ministerului Mediului în semn de solidaritate cu nepotul lui Mihai Ghimpu, arestat recent de CNA. Opinia publică s-a autosesizat spontan și toți se întreabă într-un glas: cine va salva broaștele de acum încolo?!

Menționăm că țestoasă de anul trecut a devenit membră onoare a PL și din acest motiv politic a fost persecutată de ruși, la fel ca toți unioniștii din Transnistria.

Reclame