La Vadul lui Vodă se deschide primul Jurassic Park din Moldova! Află când va fi marea deschidere și cât va costa un bilet

dino

O nouă atracție turistică la Vadul lui Vodă! Mai mulți oameni de afaceri care au ales să-și păstreze anonimatul au finanțat un proiect aboslut nou și utopic pentru Republica Moldova și nu doar – deschiderea unui Jurassic Park!

Marea deschidere se anunță pentru data de 11 iunie. Pentru cei care nu cunosc, Jurassic Park reprezintă un parc de distracții cu dinozauri clonați. Clonarea dinozaurilor a fost posibilă, după ce în urma ultimei expediții a savanților Academiei de Științe la Polul Nord, au descoperit în ADN-ul unui pește înghețat, sânge de dinozaur, iar de aici a pornit toată nebunia. Astfel, porniți după specii noi de pește pentru râul Nistru, savanții au adus dinozaurii!

Biletele vor costa între 250 și 500 de lei. Cei care vor dori să se pozeze cu dinozaurii vor trebui să mai scoată din buzunare încă 500 de lei. Doritorii de senzații tari, ce vor dori să călărească un Centrosaurus, de exemplu, vor achita circa 750 de lei.

Totuși administrația noului parc de distracții pune la bătaie 50 de bilete! Tot ce trebuie să faceți, este să distribuiți acest articol și să etichetați 10 de prieteni cu mesajul #MoldovanDREAM – dinozauri la Vadul lui Vodă! Câștigătorii vor fi aleși automat prin intermediul site-ului random.org în dependență de numărul de like-ri. Mai multe distribuiri, mai multe șanse de câștig.

Succes tuturor!

Reclame