Internauții supărați pe Usatîi: și acum ce facem cu popcornul???

7036164-popcorn-movie
Tunete și fulgere pe facebook! Mii de internauți protestează împotriva lui Renato Usatîi după ce acesta a amânat lansarea primei telenovele moldovenești, eveniment preconizat pentru ora 19:00!

Ca moldoveni care se respectă și sunt interesați de minciunile și bârfele din politica moldovenească, mii de internauți s-au pregătit de lansarea filmului așa cum se cuvine, cu bere și popcorn. Dar, surpriză! Renato a ieșit într-un live pe facebook ca să anunțe că filmul va fi lansat după miezul nopții. Iar acest lucru a și cauzat furia internauților care acum îl întreabă pe Usatîi ce să facă cu popcornul și berea deschisă.

Internaut furios:
– L-am crezut de cuvânt, am cumpărat bere la razliv, știți că asta dacă o destupi trebui so bei, capoi se răsuflă. Filmul se amână, eu ce să fac cu berea? Dacă o beau amu, la film nu mă mai uit. O să-mi bag piciorul! Renat, ești un balabol!

Alt internaut furios: 

– Ultima telenovelă privită de mine a fost Nisipuri Fierbinți, chiar așteptam ce lansează Renat. Îmi plac melodramele și telenovelele. Mă simt acum trădată.

Internauții furioși au creat pe facebook un eveniment. Aceștia își dau întâlnire la ora 21:00 la sediul Partidului Nostru pentru a arunca cu popcorn.

Reclame