După filmul de peste 3 ore, Usatâi a primit o propunere neașteptată de la Bollywood!

fre5t

Cea mai mare casă de filme indiene, Bollywood, este decisă să-l contracteze pe Renato Usatâi. Producătorii indieni au fost impresionați de producția cinematografică semnată de Balabol Pictures, numită simbolic – Я не балабол, я лох!

Regizorii indieni, cunoscuți pentru filmele super-fantastice pe care le produc, dar și pentru scenele de muzică și dans din filmele lor, sunt deciși să-i propună lui Usatâi rolul principal din cel mai nou film la care lucrează în prezent. Renato ar urma să joace rolul unui talentat regizor de film, care însă nu este înțeles, deci apreciat de publicul larg. Personajul principal al viitorului film, își trăiește toată viața în lux, mereu însoțit de dame de companie și droguri. Niciodată nu se ținea de cuvânt, promitea una, făcea alta, fapt pentru care oamenii din comunitatea sa l-au numit balabol. Totuși la un moment dat acesta își dă seama că un asemenea trai este plictisitor și decide să-și facă propiul film al vieții. Я не балабол, я лох! – este denumirea simbolică aleasă de regizorii indieni, pentru a scoate în evidență faptul că eroul nostru vrea să demonstreze că este altceva decât ceea cum îl vede lumea.

Purtătorul de gură a lui Renato, Ilian Cașu, a declarat că Renato a rămas plăcut surprins de oferta celor de la Bollywood și că sunt șanse mari ca să accepte. Cașu a ținut să menționeze că în sfârșit cineva a apreciat la justa valoare filmul publicat azi dimineața de Usatâi și ca de obicei, talentele țării sunt mai degrabă apreciate peste hotare decât în țară.

Я не балабол, я лох! va fi difuzat în premieră și în rețeaua de cinematografe Patria.

Reclame