În avionul A380 încap circa 900 pasageri. În rutierele din Chișinău încap 900 de pasageri și avionul A380 oleacă mai în spate!

rute

Moldova a ajuns din nou în presa internațională! De această dată, trei șoferi de rutieră din Chișinău au bătut un nou record, înregistrat de alți camarazi de ai lor anul trecut. Astfel, recordul marșutnișilor a fost înregistrat în cartea recordurilor mondiale – Guiness Book!

Totul a început după ce compania Airbus a lansat cea mai mare aeronavă din lume, A 380, capabilă să transporte 900 de pasageri! O adevărată performanță ar spune unii. Nu și marșutnișii noștri care au demonstrat că există loc pentru mai bine.

Astfel, în doar trei rutiere de tip Mercedes Benz, au încăput 900 de pasageri, dar și aeronava A 380 oleacă mai în spate! Pasagerii au fost transportați de la Ciocana până la Porțile Orașului în siguranță, în doar 13 minute, cu doar 3 lei per pasager. Asta înseamnă că rutierile din Chișinău sunt mult mai competitive decât A 380, dacă este să comparăm prețul, timpul și confortul pasagerilor.

Conducerea Airbus a refuzat să comenteze recordul marșutnișilor, declarând că se lucrează la un nou model de avion. Nici șoferii de rutieră nu stau degeaba. Aceștia au anunțat deja că au de gând să lungească actualele rutiere, adăugândule încă un rând de scaune în fund.

Reclame