Maia Sandu îl pune la punct pe Candu: Petrenco NU a fost la sediul PAS, eu am fost la Petrenco!

colafee85

În cadrul conferinței de presă lunare, Maia Sandu a abordat mai multe subiecte importante, cum ar fi necesitatea de a învăța și promova cântecul lui Pasha Parfeny „Arde Curu”, cu care pseudo-artistul vrea să cucerească Eurovisionul de anul viitor, dar și despre relația cu Grigore Petrenco, Renato Usatîi și Andrei Năstase.

„Am un mesaj pentru finul lui Plahotniuc. Petrenco nu a fost la sediul PAS! Pentru că eu nu pot minți, vă spun: eu am fost la Grigore Petrenco! Și da, ANTIFA nu este organizație extremistă, doar are idealuri diferite de ale voastre. Mai simplu spus, ANTIFA este precum comunitatea LGBT, sunt niște simpatici, în special Grigorciuc. Aștept ca Andrian Candu să dea dovadă de curaj și să recunoască că eu, Maia Sandu am fost la Grigore Petrenco și nu invers, cum manipulează televiziunile lor”, a declarat supărată Maia Sandu.

Întrebată pe cine ar alege dintre Năstase și Usatîi, domnișoara Maia a spus că inima îi aparține lui Usatîi, dar la moment e nevoită să mimeze o relație cu Năstase.

Despre Eurovision, Maia Sandu s-a arătat convinsă că piesa Arde Curu poate cuceri publicul european.

Andrian Candu nu a răspuns la telefon pentru a comenta acuzațiile Maiei Sandu. În schimb, Grigore Petrenco a demonstrat că este fără frică și a recunoscut că Maia Sandu îl vizitează destul de des.

Reclame