Breaking News! Peste 50 000 de oameni s-au adunat azi în Piața Centrală: la toți li-i POHUI de politică, sisteme electorale și lideri de partide

SANYO DIGITAL CAMERA

Astăzi, 11 iunie, începând cu orele 12, peste 50 de mii de moldoveni s-au adunat în Piața Centrală. Astfel ei au bătut recordul celor adunați la protestele din Chișinău și alte raioane ale țării. Cu ce scop s-a adunat atâta lume? Vedeți ce spun însăși participanții la eveniment. 

„Eu vând carne. Cu cât mai mulți vin în Piață cu atât mai ghini, la mine la tarabă vor crește vânzările. Și acum că am posibilitatea, doresc prin intermediu dvs să transmit un mesaj căre toți cetățenii Republicii Moldova – nu va duceți la protestele lu Maia sau a lu Plaha, veniți toți în Piața Centrală. Aici avem de toate pentru toți. Azi facem reducere!”, a declarat Anastasia Gonța, fostă jurnalistă, în prezent vînzătoare de carne la masa nr. 29.

Am dorit să aflăm și opinia cumpărătorilor, de s-au adunatat atât de mulți în piață?

„Nia licina ni-i pohui de politică, de partide, de alegeri și de toate huineurile istea. Nu mă duc eu nici la un protest! Gata sunt satul de toți politicienii ieștia mincinoși. Anul trecut am umblat cu corturile lui Năstase, am dormit vo două nopți în fața Guvernului, ca la urmă ei să-și partid. Deamu m-am învățat minte, lasă să-și caute alți prostii care să ragă acolo în fața Parlamentului, eu îmi văd de treaba me”, ne-a spus Ivan Loghin, care cumpăra niște cartofi.

Menționăm că am încercat să filmăm cu drona muțimea care s-a adunat azi în Piața Centrală, însă erau așa de mulți oameni ca n-au încăput în cadru.

Reclame