Ion Creangă către Mihai Eminescu: Gata, îmi sterg contul de odnoklassniki și trec pe facebook!

t4w3

Știm foarte bine despre prietenia care îi leagă pe Ion Creangă și Mihai Eminescu, așa că am mers într-o seară cu ei la bere, să vedem despre ce mai discută geniile literaturii. Redăm în continuare o bucată de dialog între ei:

Mihai Eminescu: Iată aseara, dragă Ion, am postat ultima mea poezie pe facebook și azi am deja 480 de like-uri, 15 comentarii și 136 de share. Sunt impresionat cât de mult iubesc poezia frienzii mei.

Ion Creangă: Da eu ieri am pus un status pe odnoklassniki și azi am numa 23 de like-uri. Zero comentarii, zero share, să-mi bag picioru! Ăștea de la mine din druzea pun like numa la video cu prikoale.

Mihai Eminescu: Ion, da ce nu-ți faci tu cont pe facebook? Aici e altă treabă.

Ion Creangă: Serios? Atunci gata, îmi sterg contul de odnoklassniki și trec și eu pe facebook! Da amu hai să mai bem câte o pivă și pe urmă pe-acasă, că mâine treb s-mă scos mai devreme, am de scris o nouă poveste.

Mihai Eminescu: De acord, și eu trebuie să mă duc până la Veronica Micle, mi-a scris chiar acum pe Viber că mă așteaptă. Și dacă mă întorc prea târziu va zice iar că am umblat la curve.

Noi sperăm că în curând Mihai Eminescu și Ion Creangă își vor face și câte un câte un blog, conturi pe Instagram și câte un canal de youtube poate.

Reclame