Maia Sandu despre protestul de ieri: Mai bine ploua! Era să fie un motiv serios de ce au venit atât de puțini oameni…

gtw4Dezamăgire în rândurile partidulul PAS… Organizatorii protestului de ieri s-au așteptat la peste 10 mii de persoane prezente în fața Parlamentului, pentru a se opune reformei electorale, însă au venit de 5 ori mai puțini. 

„Dacă sincer mai bine ploua. Era să fie un motiv obiectiv de ce lumea a preferat să steie acasă în loc să iasă în stradă. Nu știu dacă mai are rost să organizăm un nou protest pe viitor, deja am obosit de atâtea lupte politice”, a declarat Maia Sandu pentru Jurnal TV

Straniu este că Andrei Năstase are o opinie absolut diferită:

„Eu cred că protestul de ieri a fost un mare succes! Majoritatea oamenilor care au venit acolo erau membri ai Platformei DA care în trecut au stat în corturi. Din partea PAS-ului au venit foarte puțini oameni, probabil de asta Maia Sandu era cam tristă și nici n-a avut chef să iasă pe scenă pentru a vorbi mulțimii adunate”, citat închis.

În schimb primarul de Bălți, Renato Usatîi, rămâne a fi cel mai hotărât dintre toți. Liderul PN a promis că partidul lui va organiza în curând un nou protest, numai că nu în fața Parlamentului ci în spatele Parlamentului. Pretextul invocat fiind că Renato preferă pe la spate.

Reclame