La mulți ani, Donald TRUMP! Vezi cadoul inedit primit de președintele american din partea lui Vlad Plahotniuc!

gtre

Donald Trump, oligarhul care a fost votat de americani președintele SUA, își sărbătorește azi ziua de naștere. Președintele împlinește frumoasa vârstă de 71 de ani, ceea ce înseamnă că este mai mic ca vârstă decât fostul președinte moldovean, Vladimir Voronin. Trump nu fost felicitat de Igor Dodon pentru că Putin nu i-a permis. În schimb, președintele SUA a fost felicitat de președintele PDM, Vlad Plahotniuc. Mai mult decât atât, Plahotniuc i-a făcut și un cadou inedit omologului său american.

„Excelență, La mulți ani!
71 de ani, este o vârstă frumoasă, mai ales când ești președintele Statelor Unite ale Americii. Vă stimez mult și vă admir. Să știți că în Moldova, vă puteți baza în continuare pe mine. Aveți tot respectul poporului Republicii Moldova pentru ceea ce ați făcut pentru țara noastră. Din partea poporului meu, vă dorim multă sănătate, că-i mai bună decât toate, bucurie de la familie și succes în ceea ce faceți, că o faceți bine. Din partea Republicii Moldova, vă rugăm să acceptați ca și cadou – orașul Bălți. Acest oraș nu mai are stăpân de peste un an de zile. Sunteți așteptat în țara noastră oricând, inclusiv pentru a primi cheia orașului Bălți.
Cu deosebit respect, VP”, se spune în mesajul liderului PDM.

Donald Trump a fost felicitat și de Vlad Filat, acesta i-a expediat prin serviciul livrare flori, 71 de trandafiri albi. Maia Sandu însă a scris un mesaj de critică la adresa lui Trump. Aceasta este supărată și geloasă că SUA îl susține pe Plahotniuc, și nu pe ea. Liderul PPDA, Andrei Năstase, tot nu a rămas indiferent, acesta a mers la McDonald’s, unde și-a făcut un selfie: „Când am fost în SUA, tot la McDonald’s, simbolul Americii. Știu că nu veți citit niciodată mesajul meu și nu veți ști niciodată de existența mea, dar eu vă zic La mulți ani!”, a scris Năstase pe Intagram.

Igor Dodon, după cum spuneam, are interzis de la Putin să vorbească cu oficialii americani.

Reclame