Maia Sandu își trage fundație de caritate! Va împărți like-uri la toți oamenii nevoiași din țară!

t43w

Un pas mic pentru Maia Sandu, un pas uriaș pentru Republica Moldova! Lidera PAS își deschide o fundație de caritate și lansează o campanie de ajutor social – Un like pentru dăinuirea noastră! Campania a fost lansată în cadrul unui live pe facebook care deja a adunat peste 1000 de like-uri ce vor ajunge la zeci de moldoveni nevoiași din întreaga țară.

Maia Sandu a declarat că a fost sensibilizată de postările de pe facebook ce îndemnau oamenii să dea like dacă vor să ajute o persoană, un like fiind echivalentul la 1 dolar SUA.

„Ca de obicei stăteam pe facebook. În lentă mi-a apărut o postare despre un copil ce are nevoie urgent de operație. La descriere era scris că fiecare like îl ajută pe acel copil, un like fiind egal cu 1 dolar, iar un share fiind echivalentul la 2 dolari. M-am consultat cu Dumitru Alaiba și acesta a spus că este o idee bună să-mi deschid o fundație de caritate. Eu am agreat ideea, fiind a mea. Chiar azi lansăm o campanie de ajutor social și like-urile de la acest live le voi dona la zece familii din Moldova. Îmi voi deschide și cont pe odnoklassniki. Klass-urile adunate acolo la fel vor merge către oameni”, a declarat domnișoara Maia Sandu în live-ul de azi.

Un alt consilier al Maiei, Artur Gurău, responsabil de adunarea like-urilor pe facebook din contul boților din China, a declarat că sunt suficiente resurse ca postările liderei PAS să adune chiar și 1500 sau 2000 de like-uri.

Maia Sandu a adăugat că nu se va zgârci și va dona absolut toate like-urile și sharurile adunate, ea continuând să trăiască din rezervele financiare făcute pe timpul când deținea funcția de Ministru al Educației din partea lui Vlad Filat.

Reclame