Colet cu „surprize” pentru Chiril Lucinschi! Află ce a vrut să-i transmită Natalia Morari iubitului din închisoare

t543

Chiar dacă ştie că încalcă legea, proprietara Propagandei, Natalia Morari, nu vrea să-şi refuze iubitul din spatele gratiilor. O nouă tentativă de introducere a obiectelor interzise în închisoare a fost contracarată de angajaţii Penitenciarului numărului 13 din Chișinău!

De data aceasta, Natalia Morari a încercat să-i transmită lui Chiril Lucinschi imagini video pornografice pe un stick de 32 Gb. Oamenii legii care au privit filmulețul, au declarat că pe stick erau scene de dragoste a protagoniștilor Natalia Morari și Chiril Lucinschi. Mai mult ca atât, la un moment dat, celor doi li s-ar mai fi alăturat o a treia persoană.

Natalia Morari a recunoscut într-un interviu că ea are imagini video intime cu Chiril Lucinschi și într-o zi le va publica. La rândul său, Andrei Năstase a acuzat-o pe Natalia că Lucinschi a nimerit în închisoare din cauza la ceea ce face ea în pat.

Inspectoratul de Poliție a anunțat demararea unei anchete pe acest caz. Dacă va fi găsită vinovată, Natalia Morari riscă să fie lipsită de cetățenia Federației Ruse.

Reclame