Plahotniuc la Bruxelles, Maia la Frankfurt, Dodon la Moscova! Află din prima sursă agenda politicienilor moldoveni

PicMonkey Collage

Visul moldovenilor s-a împlinit! Toți politicienii au plecat din țară, doar că spre mâhnirea unora, pentru puțin timp. Așa se face că Plahotniuc se află la Bruxelles, Dodon a fugit din nou la Moscova, iar Maia Sandu a mers la Frankfurt.

Sursele noastre din fiecare partid ne-au informat despre planurile politicienilor.

Astfel, surse demne de încredere din cadrul PAS, cum ar fi Lalaiba (nume de cod să nu vă dați seama), ne-a spus sincer că Maia Sandu a mers la Victor Țopa pentru a lua niște bani. Mai exact, banii pentru biletele la avion și cazarea celor 5 molodveni care au făcut un mega protest în fața Parlamentului European. Cum ideea a fost a lui Năstase, să plătească Țopa, ar fi spus Maia.

Dodon a fugit la Moscova. Socialiștii spun că lui îi este frică de singurătate și cum restul au plecat, a plecat și el. Dodon ar căuta sprijin ca propaganda rusă din Moldova să nu fie interzisă, așa cum a propus PD-ul lui Plaha.

Despre Plahotniuc azi presa deja a scris. El a mers cu Poroshenko pentru a ratifica UE acordul dintre Moldova și Ucraina privind cei 10 km de litoral. Totodată, fiindcă îi este în drum, Plahotniuc va aduce în Moldova și cele 100 milioane de euro din partea UE pentru Moldoveni. Surse din Parlamentul UE ne-au declarat în exclusivitate că banii vor fi împărțiți direct la oameni. Deci 100 milioane împărțiți la 3 milioane 500 de mii și o să vedeți câți bani vă vor reveni.

Fiți cu ochii pe noi pentru a afla cum să intrați în posesia banilor europeni!

Reclame