Comisia de la Veneția: Moldova trebuie să revină la Monarhie!

tfr4w3

În cadrul unui interviu, Președintele Comisiei de la Veneția, Gianni Buquicchio, a declarat că știe ce trebuie de făcut ca în Moldova să fie bine, să nu mai existe partide politice care să se sfădească între ele, și cum să fie poporul fericit. Așa se face că domnul Gianni a propus, nici mai mult, nici mai puțin, ca Moldova să revină la Monarhie!

„De 25 de ani mă uit la voi și am înțeles un lucru. Vouă vă trebuiește un Domnitor, așa cum a fost Ștefan cel Mare. Nu merge treaba asta cu Democrația, cu alegerile, prezident și așa mai departe. Noi, Comisia de la Veneția am analizat bine și dăm un aviz pozitiv pentru Monarhie. Istoricii spun că Ștefan cel Mare era nu prea înalt de statură și era dur. Amu la voi fix ca Ștefan este Plahotniuc. Noi, Comisia de la Veneția am decis ca Plahotniuc să vă fie Domnitor. Monarhie este în Marea Britanie, în Spania, în Țările Scandinave, și multe alte țări și vedem că unde-i Monarhie, poporul trăiește bine!”, a declarat președintele Comisiei de la Veneția (UE).

Și vicepreședintele Comisiei de la Veneția a avut numai cuvinte de laudă despre Plahotniuc.

„Plahotniuc face treabă, îi pune pe toți la închisoare, corupția scade. La el lumea se adresează mereu după ajutor. La Plahotniuc vin președinți de țări, el hotărăște cu Moldova. Plahotniuc să fie Domnitor al Țării Moldovei!”, a adăugat înaltul demnitar european.

Opoziția de la Chișinău precum și toată societatea civilă, chiar și Voronin comunistul, au zis într-un glas că avizul Comisiei de la Veneția trebuie respectat cu strictețe!

Reclame