Plahotniuc spune NU demolării parcului pentru copii: Nu schimbăm terenul, vă schimbăm pe voi!

r32

Războiul izbucnit în jurul terenurilor de joacă construit de Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, ia amploare! Astăzi, mai mulți protestatari în frunte cu Maia Sandu, Andrei Năstase și Grigore Petrenco, au protestat chiar în fața unui teren de joacă. Protestatarii au vrut să înceapă a demola terenul de joacă, dar au fost opriți chiar de Vlad Plahotniuc!

La protest a participat prin skype și Renato Usatîi. Acesta îl îndemna pe Năstase să fie fără frică și să demonteze așa-numitele incubatoare de membri PDM, cum au fost numite terenurile de joacă de către Rise Moldova.

Spre surprinderea tuturor, Plahotniuc a ieșit în fața terenului de joacă construit de el cu un placat pe care era scris mesajul – NU schimbăm terenul, vă schimbăm pe voi!

Atmosfera a fost incendiară, iar protestatarii au fost puși pe fugă de către mamele ce au venit cu copiii la terenul de joacă Edelweiss.

Maia Sandu a declarat că nu se lasă și va organiza un referendum național în acest sens. Mai mult chiar, va merge și la Bruxelles ca să ceară susținerea partenerilor săi din PPE. Surse de genul lui Lalaiba au declarat că deja 25 din cei 751 de eurodeputați sunt gata să susțină orice tâmpenie a Maiei Sandu.

La fața locului a fost și Oleg Brega care a filmat totul pentru Curaj TV.

Reclame