RISE MOLDOVA cheamă lumea la protest, după ce a aflat că Plahotniuc construiește un nou teren de joacă pentru copii!

frew

Un nou Parc Edelweiss este amenajat la doi pași de locuința oligarhului Vlad Plahotniuc de pe strada Bulgară din Capitală. Aici, pe un panou informativ scrie că terenul de joacă este construit cu suportul Fundației care îi poartă numele liderului Partidului Democrat, informează Rise Moldova.

Revoltător! Au strigat în gura mare jurnaliștii de investigație care au lansat deja o petiție publică, prin care cer lui Plahotniuc să demoleze nu doar acest teren de joacă, dar pe toate care le-a construit până acum în Chișinău și alte centre raionale.

Prestigiosul site de investigații atrage atenția că aceste terenuri de joacă reprezintă defapt niște incubatoare de viitori membri ai PDM, motiv pentru care trebuiesc demolate.

„Conform investigațiilor noastre, acum PDM are circa 50 000 de membri activi. Vă închipuiți câți vor fi peste 15 ani când vor crește acești copii ce se joacă azi pe terenurile de joacă construite de Plahotniuc? Trebuie să luăm atitudine azi, dacă nu vrem mai mulți membri PDM mâine”, se mai spune în investigația jurnaliștilor independenți de la Rise.

În replică, Plahotniuc a declarat că toate terenurile de joacă pe care le construiește, sunt dăruite locuitorilor Chișinăului, sau respectivelor localități unde s-au construit respectivele terenuri de joacă pentru copii.

„Să meargă Rise Moldova la oameni și să le argumenteze lor de ce vor să demoleze parcurile de joacă pentru copii. Eu nu mă opresc aici. Voi construi asemenea terenuri de joacă pentru copii în toate localitățile Moldovei. Am nevoie doar de timp ca să reușesc să-mi duc la capăt toate proiectele”, a declarat Plahotniuc în cadrul conferinței de presă trasmisă de Privesc.eu live.

Celor de la Rise Moldova li s-au alăturat deja Platforma DA, PAS și partidul lui Usatîi care au declarat că vor pune umărul la demolarea terenurilor de joacă moderne. Mai mult ca atât, Maia Sandu va face live pe facebook ca să vadă toți boții lui Artur Gurău din China cum decurge acest lucru.

Reclame