În satul Arionești, raionul Dondușeni, se va deschide o fabrică de prezervative! Investitorul chinez: Vom crea 3 000 locuri de muncă cu salarii atractive!

gtre.jpg

Cel puțin 3 000 de locuri de muncă cu salarii începând de la 6500 lei, vor apărea în două luni în satul Arionești, raionul Dondușeni. Un om de afaceri din China este acum în negocieri cu Guvernul Republicii Moldova pentru a deschide în țara noastră o fabrică de prezervative hand made.

Ju-long Pulong este convins că afacerea cu prezervative este una profitabilă, mai ales că în această regiune a Europei nu există nici o fabrică de acest gen. Domnul Ju-long Pulong spune că în primă fază are nevoie de 3 000 de muncitori. A ales satul Arionești pentru că dispune de suficiente brațe de muncă și este la granița cu Ucraina, deci perspective mari de exporturi în spațiul CSI.

„Prezervative Made in Moldova, hand made, cu arome de fructe naturale. Sunt în negocieri cu Guvernul, mai rămâne să primesc acordul Consiliului raional Dondușeni și pot aduce utilaje din China. Deja oamenii din Arionești se pot înscrie pe listă ca să lucreze la fabrica de prezervative. Cu un salariu de începător de 6500 de lei, care poate ajunge la 15 000 de lei pentru un șef de secție, cred că nu voi duce lipsă de muncitori”, a declarat Ju-long Pulong.

Primarul satului Arionești, domnul Victor Bețîvu, a declarat că este foarte mândru că în satul său va fi construită prima fabrică de prezervative din Moldova. Domnul Bețîvu a mai adăugat că deja mulți consăteni care acum lucrează la Moscova, sunt gata să revină acasă, ca să muncească la noua fabrică.

Reclame

Un gând despre &8222;În satul Arionești, raionul Dondușeni, se va deschide o fabrică de prezervative! Investitorul chinez: Vom crea 3 000 locuri de muncă cu salarii atractive!&8221;

Comentariile nu sunt permise.