După bătaia din troleibuzul 2, taxatoarele se vor antrena gratuit la Sala de forță a lui Țuțu!

48frety

Munca de taxatoare s-a dovedit a fi destul de periculoasă. Dacă în timpul zilei călătorii sunt destul de calmi, noaptea unii pasageri pot deveni violenți. De aceea deputatul în Parlament, Constantin Țuțu, campion mondial la lupte, s-a oferit să antreneze taxatoarele de troleibuz gratuit la sala lui de sport din Chișinău.

„Doamnele și domnișoarele care lucrează taxatoare trebuie să învețe câteva procedee de bază în lupta corp la corp. Le invit pe toate în sala mea de forță PRO Team pentru a se antrena gratuit! Aici vor fi învăța elemente de apărare, dar în caz de necesitate și elemente ofensive din kickboxing”, a declarat Țuțu într-un interviu pentru perfecte.md.

Am intrat azi dimineață în trolibuzele 10, 22 și 24 din Chișinău să aflăm ce spun taxatoarele.

„Mie îmi place ideea. Chiar nu m-am așteptat la așa ceva! Mulțumesc domnului Țuțu pentru propunere. Dacă era cu bani nu știu dacă mă duceam, dar dacă e pe degeaba la sigur voi merge să mă antrenez. Am văzut la televizor că sala are condiții foarte bune. Eu mi-aș dori să învăț ceva din Muay Thay”, a spus Mariana, taxatoare pe ruta 22 din capitală.

gbte

gtehyt

grfteye.jpg

Proștii care aveți de gând să faceți scandal în troleibuz pe viitor, aveți grijă. Nu vă jucați cu focul!

Reclame