Inițiativă GROZAVĂ: Pe durata sezonului canicular, transportul public din Chișinău fără condiționer, va fi gratuit!

tg53.jpg

Pentru a compensa oamenii ce transpiră, iar ulterior sunt nevoiți să-și spele hainele și să facă duș zilnic – lucru destul costistior -, noul primar al capitalei, Nistor Grozavu a dat un ordin grozav pentru locuitorii Chișinăului!

„Începând de mâine, Regia Transport Electric din capitală va activa în regim extraordinar. Pe durata sezonului canicular transportul public din Chișinău fără condiționer, va fi gratuit! Ordinul meu este definitiv și irevocabil. Banii pentru salarii și întreținerea mijloacelor de transport vor fi asigurați din fondul de rezervă al Primăriei”, a declarat domnul primar interimar.

y654

Vestea i-a luat prin surprindere pe toți. Dacă oamenii de rând s-au bucurat, atunci socialiștii lui Dodon au protestat!

„Unde s-a mai văzut așa ceva? Transport public gratuit pentru toți. Asta e utopie! Cine va achita energia electrică? Dacă decizia va fi pusă în practică atunci bugetul primăriei va acumula datorii de milioane”, a spus Ion Ceban, reprezentantul PSRM în Primaria Chișinău.

De menționat că ordinul lui Grozavu se referă strict la troleibuze, transportul cu rutiera va fi în continuare cu bani, prețul obișnuit – 3 lei de pasager.

Reclame