În atenția absolvenților claselor a XII-a! ULIM îți oferă laptop și iPhone 7 gratuit, dacă te înscrii la facultatea de informatică!

SONY DSC

Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM), vine cu o propunere bombă pentru viitorii studenți! Toți studenții înscriși la anul I la facultatea de Informatică, indiferent dacă vor fi la buget sau contract, vor primi din partea universității câte un laptop de ultimă generație și iPhone 7! Astfel, ULIM vrea să atragă studeții și să-i motiveze să învețe informatica.

Andrei Galben, rectorul universității, spune că informatica este o materie care trebuie însușită de toți tinerii, pentru că internetul este deja prezentul și mai ales, viitorul!

Tinerii care se vor înscrie la ULIM până pe data de 1 august, vor avea prioritate, pe lângă laptop și iPhon 7 gratuit, vor primi și cameră de cămin.

Pentru a vă brona câten un lapton și iPhone 7 gratuit, expediați sms cu textul „Vreau lapton, sunt la Informatică”, la numărul de telefon (+373) 79220029. Același text îl puteți expedia și la dresele de e-mail E-mail: office@ulim.md, ulim@ulim.md.

Reclame