Șeicul Emiratelor Arabe Unite și Pavel Filip au bătut palma: Moldovenii vor putea lucra în Dubai doar cu pașaportul biometric!

rfr45wy.jpg

Veste bună pentru muncitorii moldoveni, în curând vor putea merge să lucreze în Dubai doar cu pașaportul biometric. Șeicul arab a declarat că a rămas uimit de aptitudinile unor moldoveni care lucrează în prezent la celebra clădire Burj Khalifa și vine cu propunerea ca moldovenii să poată merge la muncă în frumos oraș arab doar cu pașaportul biometric.

f4rwyȘeicul promite moldovenilor salarii începând cu 5 000 de euro. Vor fi circa 10 000 de locuri de muncă, iar în cea mai mare parte, moldovenii vor trebui să se ocupe cu curățatul zgâriilor nori.

„Acum la noi lucrează chinezi și africani. Dar nu-mi prea plac, par cam lenoși. Cum s-ar spune au prins la rapăn la noi și se cred de neânlocuit. Noi avem multe clădiri înalte, știți că-s de sticlă. Des la noi sunt furtuni de nisip, iar clădirile trebuie curățate permanent. 10 000 de moldoveni primesc de mâine la muncă cu un salariu de 5 000 de euro”, a declarat șeicul Abdullah binYazed Al Nahyan.

Pavel Filip a mulțumit pentru ofertă și în schimb a promis că toți arabii care vor investi în Republica Moldova mai mult de 100 000 000 de dolari, vor primi automat cetățenia Republicii Moldova și loc de casă în Stăuceni.

Reclame