Un țăran din satul Sadova, raionul Călărași, vrea să-și înscrie porcul în PSRM: Porcul meu e socialist și vreau să-i fac carnet de membru!

grtrwu6

Dacă oamenii au dreptul să facă partide, de ce animalele n-ar avea și ele acest drept politic? 

Moș Vasile din satul Sadova se ocupă cu agricultura pe lângă casă. Lucrează jumate de hectar de pământ și crește animale. Omul duce o viață simpă, niciodată nu s-a băgat în politică, dar iată că porcul lui s-a dovedit a fi mult mai ambițios și vrea să devină membru al unui partid politic: Unde s-a mai văzut așa ceva, se întreabă vecinii.

„Eu cu porcu meu discutăm des. De la sex pîna la business și religie, ne înțelegem destul de bine. Seara după lucru, eu mă pun lângă Igoraș, așa-l dezmierd eu pe porcu meu, cu un pahar de vin în mână hotărâm probleme. Ieri Igoraș m-o dat gata!… Îmi zice că se simte socialist și s-a decis să devină membru PSRM. Vrea să lupte împreună cu partidul pentru cauza lui Putin.

Eu încerc să-l conving că nu-i trebuie lui politică, asta e un lucru tare murdar, dar procu zice că taman asta și-l atrage… N-am încotro! Trebuie să mă duc într-o bună zi la domnu Dodon să-l rog frumos să-i facă carnet de membru de partid”, a spus dezamăgit Moș Vasile pentru Noroc TV.

Rămâne să vedem cum vor reacționa membrii PSRM când vor afla că un porc din satul Sadova, raionul Calărași, dorește cu tot sufletul să devină coleg de partid cu ei.

Reclame