O nouă lovitură pentru Moldova! După ce ne-au luat medalia de bronz cucerită la Jocurile Olimpice, ne-au luat și locul III cucerit la Eurovision

y654

Mare necaz s-a abătut asupra Republicii Moldova. Veștile rele se țin practic lanț de țara noastră. După ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne ne-a luat medalia de bronz cucerită la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, Tribunalul Eurovision 2017 a decis să ne i-a locul III cucerit de Sun Stroke Project anul acesta.

Tribunalul Eurovision a fost sesizat de Maia Sandu și Andrei Năstase. Politicienii s-au arătat revoltați de faptul că o formație din Transnistria să ocupe locul III la un așa prestigios concurs.

În sesizarea sa, Maia Sandu a spus că prin locul III acordat Moldovei la Eurovision, se legitimizează și guvernarea lui Plahotniuc. Mai mult, lidera PAS a făcut paralelă și cu învestirea Guvernului Filip. Atât Sun Stroke Project cât și Pavel Filip, fiind votați în toiul nopții practic.

Sunt Stroke Project au contestat hotărârea Tribunalului Eurovision și au decis să o acționeze în judecată pe Maia Sandu și Andrei Năstase. Curtea Constituțională a Republicii Moldova se va expune pe marginea acestui caz săptămâna următoare.

Reclame