Exemplu de patriotism! Președintele Franței va conduce un Peugeot, Președintele României va conduce o Dacia, iar Președintele Dodon va conduce o Volga!

fwr4g.jpg

Președinții lumii dau dovadă de patriotism atunci când își aleg ce mașini să conducă. Noul președinte al Franței a ales să conducă o mașină, fiind și cel mai mare SUV construit de Franța. Președintele Klaus Iohannis, trece pe Dacia Duster. Ambele mașini au fost modificate special pentru ca să corespundă rigorilor impuse de securitatea primelor persoane în stat.

Pentru a fi în trand, și președintele Igor Dodon a anunțat că trece pe o mașină „patriotică”. Așa că Dodon a dat deja comanda ca o mașină sovietică de tip Volga, să fie pregătită special pentru el.

Fiind un nostalgic convins al epocii URSS, Dodon l-a pictat pe Stalin pe toată mașina. Capacele la roți de asemenea au fost schimbate și acum seamănă cu o stea roșie, care este și sigla de partid a lui Dodon. Pe capotă este stema fostei URSS.

Dacă restul președinților pun accent pe securitate atunci când își aleg mașinile, Dodon a pus accent pe nostalgie. El se arată convins că făcându-și poze într-o astfel de mașină, îi va crește raitingul cu minimum 10%.

Amintim că Timofti a condus un Jiguli supranumit „șestiorca”.

Reclame