Renato Usatîi a căzut de pe cal! Politicianul a fost internat de urgență într-un spital din Moscova

t543

Liderul Partidului Nostru (PN) din Moldova, Renato Usatîi, primar fără primărie, are de curând un nou hobby. Prietenul său de pahar, Vasile Stepanovici, alcoolic renumit la Kremlin, spune ca Usatîi a început să practice călăritul.

„Renato e sătul de mașini. De la o vreme iubește mai mult caii. Dat fiind că aici în Moscova ziua traficul e foarte aglomerat, el e nevoit să umble cu calul doar seara. Din pacate, noaptea trecută plimbându-se cu calu său iubit pe o stradă mai puțin luminată, Renato a căzut și s-a traumat grav. Noroc că ambulanța a venit la timp și calul a fost salvat”, a declarat domnul Vasea pentru sputnik.ru.

Conform medicilor de la internare, Usatîi era călare și stătea pe internet cu telefonul în mână. Politicianul ar fi căzut la aflarea veștii că bloggerul Balacci face un film despre el. Sursele ne spun că Balacci a găsit imagini porno cu fete, dar și băiței, în care este filmat și primarul de Bălți.

După ce am văzut sex-tape-ul cu Filat și Olga Roman, se pare că în curând vom avea parte de o nouă surpriză politică mult mai hot.

Reclame