Igor Dodon comentează știrea, precum că ar fi dat diplome celor care au picat la BAC!

hjyr5

Președintele Igor Dodon a comentat știrea precum că a acordat diplome elevilor care nu au dat examenele de bacalaureat. Președintele a spus că a recurs la acest gest pentru ași ține promisiunea de a fi președintele tuturor.

„În campania electorală am promis că voi fi președintele tuturor. Trebuie să mă țin de cuvânt. Elevii care au picat la BAC, din diverse motive, poate emoții, nu neapărat sunt proști. Trebuie să fie și ei susținuți pentru a merge înainte. Nu totul se rezumă în viața asta la o diplomă de BAC”, a declarat Dodon.

În opinia președintelui contează ceea ce avem în inimă, nu certificatele de studii. Iar în Moldova există mulți oameni care au reușit în viață fără a fi eminenți la școală.

„Dar voi și, ați uitat de Chiril Gaburici? El nu a avut diplomă de BAC, dar iată că este foarte bogat și chiar a ajuns să fie Prim-ministrul țării. Dar Johy Davis? Băiatul ăsta nici atestat de 9 clase nu are, dar iată că e o mare stea ce ne duce faima peste hotare”, a punctat președintele.

Amintim că după ce elevii eminenți au refuzat să primească diplomele de merit din partea președintelui Dodon, acesta a acordat diplome elevilor care au picat BAC-ul.

Reclame